Stim ca pentru anumite persoane cumparaturile online pot fi sacaitoare si frunstrante, si ca atare putem ridica intrebarea de ce sa cumparati de pa Brande.ro?! Raspunsul este chiar simplu: avem drept parteneri cei mai buni designeri de brand din lume si aducem cele mai la moda si de calitate articole la cele mai competitive preturi!

Aici sunt unele dintre motivele pentru care puteti avea incredere in produsele de pe Brande.ro

CONVENABILITATE

Prin Brande.ro tot ce trebuie sa faci este sa rasfoiesti catalogul nostru, sa gasesti produsele dorite si ele vor ajunge direct la dvs acasa.

CELE MAI BUNE PRETURI

Verificam preturile noastre in fiecare saptamana, ca sa putem oferi cel mai mic pret online! Daca insa se intampla sa gasiti in alta parte un pret mai mic, va rugam sa ne anuntati pentru a returna diferenta de pret!

CEA MAI MARE SELECTIE DE PRODUSE

Suntem un retailer autorizat pentru fiecare din brandurile noastre, ca atare puteti fi siguri de calitatea articolelor promovate. Va asiguram ca in momentul in care achizitionati produse de la noi, producatorul va va oferi toate garantiile valabile legat de calitate.

TRANSPORT GRATUIT IN TARILE UNIUNII EUROPENE SI FARA TAXE

La comenzi de peste 400 RON transportul este gratuit in orice tara a Uniunii Europene. De asemenea avem grija ca dvs sa nu suportati nici o taxa aditionala de transport.

SIGURANTA SI SECURITATEA CUMPARATURILOR

Ne dorim sa aveti o experienta si o satisfactie cat mai placuta in urma cumparaturilor facute pe Brande.ro. Consideram ca este important sa stiti ca toate datele cu caracter personal vor fi protejate de orice utilizare neautorizata. Informatiile dvs confidentiale vor ramane pur si simplu - confidentiale. Brande.ro utilizeaza tehnologia SSL ce garanteaza siguranta cumparaturilor si protectia datelor cu caracter personal. Acest aspect poate fi verificat usor, prin faptul ca icoana “https” este de culoare verde si apare prima in adresa de URL.

De asemenea, avem un contract cu o firma recunoscuta de securitate a internetului pentru a testa zilnic posibilele defecte de securitate ale site-ului nostru.

 

RETURNARE BANILOR GARANTATA

Ne dorim sa fiti 100% multumit de cumparaturile facute la noi. Daca nu sunteti multumit de ce ati cumparat indiferent de motiv, intrati online pe Suport Clienti pentru a completa formularul de returnare si in 14 zile din momentul in care articolul ajunge in depozit va garantam returnarea banilor. Dupa trimiterea formularului catre noi, veti primi un e-mail cu instructiunile de returnare ( costurile de transport de returnare a produsului sunt suportate de catre client ) a produsului catre noi. Produsele ce prezinta semne de uzura pot determina reducerea restituirii datorate. Va rugam sa cititi politica noastra de returnare a produselor.

POLITICA DE RETURNARE

Daca nu sunteti incantat de vreun articol, il puteti returna sau schimba cu un alt produs in termen de 14 de zile din momentul primirii produsului. Completati un formular de returnare utilizand serviciul Suport Clienti. Din momentul primirii formularului online de retur sau schimb vom trimite un e-mail cu un numar de inregistrare si cu informatii pentru demararea procedurii de retur sau schimb.

SUPORT CLIENTI

Echipa Suport Clienti va va raspunde la orice intrebare pe care o aveti intr-un interval de 12-24 de ore.