Suntem un outlet autorizat de brandurile cele mai de top din lumea modei de articole vestimentare si accesorii. Misiunea noastra este sa va introducem intr-o lume a experientei mintii si sufletului legat de tot ce inseamna fashion de calitate, intr-un mediu ce este placut si relaxant.

Brandurile noastre

Colaboram cu peste 100 de branduri de top pentru a va putea prezenta cele mai selecte si de calitate produse.

De ce sa cumparati de pe Brande.ro?

Stim ca pentru anumite persoane cumparaturile online pot fi sacaitoare si frunstrante, si ca atare putem ridica intrebarea de ce sa cumparati de pe Brande.ro?! Raspunsul este chiar simplu: avem drept parteneri cei mai buni designeri de brand din lume si aducem cele mai la moda si de calitate haine de firma la cele mai competitive preturi!

Convenabilitate

Prin Brande.ro tot ce trebuie sa faci este sa rasfoiesti catalogul nostru, sa gasesti produsele dorite si ele vor ajunge direct la dvs acasa.

Suntem la o aruncatura de bat, pe desktopul, tableta sau smartphone-ul dvs, tot ce trebuie sa faceti este sa comandati online si sa comandati articolele care vi se potrivesc.

Economisesti din timpul si banii personali

Sa gasesti cel mai bun pret este important si Brande.ro va aduce orice articol la cel mai bun pret posibil. In fiecare sezon, colaboram cu producatorii nostrii pentru a va aduce cele mai noi si cool produse de pe piata modei. Astfel, vei fi primul care va sti despre ofertele noastre prin inscrierea la lista noastra de corespondenta. Doar cu un click economisesti din timpul ce il oferi deplasarii si probarii in magazin, tot ce trebuie facut este sa va uitati la ce va place si sa alegeti.

Corporate information

Brande.ro este detinut de La Marin Ltd

Oficiu:
16 Church Hill
Walthamstow, E17 3AG
London, United Kingdom

Depozit principal Brande:
Industrial Area
Sliven 8800, Bulgaria

Depozit suplimentar Brande:
Office 28, Business Park
280, Krakowska str.
32-080 Zabierzow, Poland

Cauta ofertele noastre legate de brandurile noastre de top.