INFORMATII DESPRE LIVRARE

Noi cei de la Brande.ro consideram ca atunci cand cumparati online ar trebui sa fie o experienta usoara si placuta, de aceea punem la dispozitie un ghid despre livrari. Noi efectuam expeditiile prin serviciile de curierat ale firmei Econt. Timpul de livrare pentru Romania este de 3 - 5 zile lucratoare, pentru tarile din Uniunea Europeana 8 - 12 zile lucratoare, pentru alte state 15 - 20 zile lucratoare.

TAXE DE LIVRARE

Scopul nostru este de a avea taxele de livrare cat mai convenabile pentru client.

  • 20 Lei pentru primul produs
  • 10 Lei pentru fiecare produs adaugat la comanda initiala

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 400 Lei

Drept multumire pentru ca ati facut cumparaturi pe Brande.ro, oferim livrare gratuita la orice comanda de peste 400 lei.

URMARIREA STATUSULUI COMENZII DVS

Puteti verifica statusul comenzii dvs prin conectarea la contul dvs de pe Brande.ro pe care trebuie sa il configurati pentru a face achizitia. Va puteti loga aici.
Odata ce va conectati la contul dvs, dati click pe “ Comenzile mele”, unde comanda dvs va primi una din urmatoarele note:

  • Achitata: unde se face confirmarea inregistrarii comenzii dvs de pe Brande.ro si ca in scurt timp comanda va fi procesata.
  • In curind va fi livrata: comanda dvs este in depozit pentru a fi procesata si livrata.
  • Livrata: Felicitari! Comanda dvs a fost expediata catre dvs.

TAXE VAMALE SI DE IMPORT

Noi platim aceste taxe, pentru ca dvs sa nu fiti nevoiti. Suma totala care este afisata la comanda dvs este suma finala care trebuie platita de dvs, incluzand si TVA-ul, fara costuri aditionale in momentul livrarii.

TERMENI SI CONDITII

  • Optiunile de livrare exclud Banca si alte sarbatori legale.
  • Timpul de livrare pentru Romania este de 3 - 5 zile lucratoare, pentru tarile din Uniunea Europeana este de 8 - 12 zile lucratoare, pentru alte state este intre 15 - 20 de zile lucratoare.
  • Ne straduim sa ne asiguram ca obiectivele noastre de livrare sunt indeplinite, dar din pacate, atunci cand nu sunt indeplinite nu putem accepta raspunderea pentru orice intarziere sau pierdere a coletului. Aveti insa in continuare acelasi drepturi statutare.
  • Facem tot posibilul pentru a livra comenziile in timpul estimat; totusi, inevitabil intarzieri pot apare, din cauza unor factori neprevazuti. Nu suntem responsabili pentru orice intarziere sau nelivrare a produselor cauzate de circumstante situate in afara controlului nostru. Totusi, in concordanta cu Regulamentul Consumatorului, toate comenziile vor fi onorate in maxim 30 de zile sau se va face o restituire totala.
  • Pentru a citi mai multe informatii despre Termeni si Conditii, dati click aici.