POLITICA DE RETURNARE

Daca nu sunteti incantat de vreun articol puteti sa il trimiteti inapoi la noi, pentru orice motiv. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne informati despre intentia dvs de returnare si motivul returnarii produsului in 7 zile din momentul primirii coletului.

Produsele returnate vor fi verificate in depozitul nostru in termen de 5 zile de la primirea acestora. Vom trimite un email catre dvs pentru a va anunta ca am primit coletul de retur de la dvs.

Asigurati-va ca aveti dovada returnarii produsului catre noi, dovada pe care o primiti de la firma de curierat in momentul in care dati produsul catre dumnealor. In situatia in care produsul se pierde sau sufera daune din cauza firmei de curierat si dvs nu aveti dovada fizica ca ati returnat produsul atunci schimbul sau returnarea banilor nu mai este valabila.

Articolele cu defecte sunt pe deplin rambursabile, inclusiv in ceea ce priveste livrarea, returnarea si alte costuri suplimentare.

Va rugam sa retineti: Articolele returnate ce prezinta semne de utilizare in exces provocate de probarea lor pot duce la o reducere a restituirii datorate. Intotdeauna purtati “ceva dedesubt”, atunci cand probati articolele pe dvs, in special avand lenjerie de corp.

COSTURI DE RETURNARE

Din pacate taxele de transport de returnare sau schimb a articolelor nu sunt rambursabile. Totusi, daca returnati un produs pentru schimb ( in cazul in care produsul primit a fost schimbat cu o alta marime decat cea comandata pe site sau cu o alta culoare) nu vi se cere sa platiti taxele standard de livrare.

Orice alt tip de returnare/schimb va fi taxat conform taxelor standard afisate.

CAT DUREAZA PROCESAREA RETURNARII?

Scopul nostru este de a procesa cererea de returnare in 24 de ore din momentul primirii bunurilor. Returnarea banilor poate dura pana la 14 de zile.

Din momentul in care nu mai doriti produsul aveti obligatia sa il pastrati in conditii bune si plata taxei de transport de returnare va fi suportata de dvs. In contextul in care produsul returnat de dvs sufera daune suntem indreptatitit sa scadem partial sau 100% din suma datorata catre dvs in functie de gradul de uzura.

In concordanta cu Regulile Contractului Consumatorului (Informare, Anulare si Taxe Aditionale) 2014, va vom inapoia suma totala a articolelor, inclusiv si taxele initiale de livrare daca produsul prezinta defecte, in curs de 14 zile din momentul in care produsul ajunge inapoi in depozit.

Pentru a citi despre Termeni si Conditii, apasati aici.