Navigarea si efectuarea unor comenzi reprezinta acordul Cumparatorului/Utilizatorului cu Termenii si Conditiile (acest document) afisate pe acest Site. Brande.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termeni si Conditii in orice moment si fara notificare prealabila, si prin continuarea navigarii pe Site va dati acordul explicit ca acceptati aceste modificari. Orice Comanda plasata de dvs pe Site este conditionata de Termeni si Conditii. Termenii si Conditiile se traseaza in Politica noastra de confidentialitate, de asemenea guverneaza relatia noastra si folosirea inregistrarii si a altor date cu caracter personal.

TERMINOLOGIE

La servicile oferite de Brande.ro pe pagina web se va face referire ca “Servicii”.

Orice persoana fizica ce are peste 18 ani si isi doreste serviciile de pe site si este de acord cu Termeni si Conditii se va numi “Membru”.

Referirirea ca “dvs” este o referinta la statutul de Membru (Cumparator) al Site-ului.

“Comanda” - Membru (Cumparatorul) transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona bunuri sau servicii de pe Site.

INREGISTRARE

Atunci cand va inregistrati ca Membru vi se va cere sa furnizati anumite informatii despre dvs:
Informatiile cu caracter personal care vi se cer pentru a fi inregistrat ca Membru al site-ului Brande.ro trebuie sa fie adevarate, corecte si actualizate din toate punctele de vedere, pentru a putea achizitiona produse on line.
Veti obtine o up datare a informatiilor personale pe site in sectiunea My Account.

 

AMPLASAREA COMENZII

Vi se garanteaza acces total autorizat pentru folosirea cardului de credit/debit ce are drept scop achitarea Comenzii dvs.

Daca dati click pe “Executare Plata”, Brande.ro va considera ca este o actiune de cumparare de produse, conform Termeni si Conditii. Sunteti responsabili pentru asigurarea informatiilor corecte atunci cand faceti Comanda. Atunci cand veti amplasa o Comanda va vom trimite pe e-mail o instintare de Comanda cu toate detaliile referitoare la comanda dvs si legat de cum puteti monitoriza locatia coletului dvs. Acest e-mail reprezinta totodata si confirmarea comenzii dvs.

Daca un produs nu mai este pe stoc veti informat pe cat de rapid posibil. Daca toate articolele din comanda nu sunt disponibile, aceasta va fi anulata si o ramburasare totala se va efectua. (in cazul platilor cu cardul).

Daca anumite articole din Comanda nu sunt pe stoc, cele care sunt pe stoc vor fi livrate catre dvs si o ramburasare a banilor se va face pentru cele care nu mai sunt pe stoc din comanda dvs. In acest caz taxele de transport se vor aplica in continuare, adica clientul va plati transportul, si rambursarea banilor catre client se va face in termen de 14 de zile din momentul cunoasterii indisponibilitatii produselor comandate.

Daca in cazul in care efectuati o comanda, dar din motive independe de noi bunurile nu mai ajung la dvs, atunci dvs sunteti de acord cu faptul ca sa vi se restituie suma platita catre noi, fara a avea alte plangeri sau cereri impotriva site-ului Brande.ro pentru nelivrare.

Fara taxe aditionale. Suma totala ce va fi afisata la finalizarea cumparaturilor este suma finala pe care dvs trebuie sa o achitati.

LIVRARE

Comenziile facute dupa ora 15:00, vor fi expediate a doua zi (programul de lucru fiind luni - vineri 09:00 - 18:00). In cazul in care efectuati comanda vineri dupa ora 15:00, sambata sau duminica, coletul va fi expediat luni.

Dupa ce comanda este inregistrata in sistem vom expedia coletul catre dvs in 24 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica, a sarbatorilor nationale si religioase. Timpul de livrare catre dvs dureaza intre 3 - 4 zile lucratoare. Serviciile de curierat sunt asigurate de catre Econt.

Cand efectuati comanda este important ca informatiile despre adresa de livrare sa fie corect scrise, caci daca coletul va ajunge in alta locatie dvs veti suporta costurile aditionale de transport. Nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care apar intarzieri de transport sau coletul nu mai ajunge la propietar din cauze independente de noi sau produsul prezinta daune cauzate de alte parti.

POLITICA DE RETURNARE

Daca nu sunteti incantat de vreun articol puteti sa il trimiteti inapoi la noi, pentru orice motiv. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne informati despre intentia dvs de returnare si motivul returnarii produsului in 14 zile lucratoare din momentul primirii coletului.

Produsele returnate vor fi verificate in depozitul nostru in termen de 7 zile de la primirea acestora. Vom trimite un e-mail catre dvs pentru a va anunta ca am primit coletul de retur de la dvs.

Asigurati-va ca aveti dovada returnarii produsului catre noi, dovada pe care o primiti de la firma de curierat in momentul in care dati coletul catre dumnealor.

Articolele cu defecte sunt pe deplin rambursabile, inclusiv in ceea ce priveste livrarea, returnarea si alte costuri suplimentare.

Va rugam sa retineti: Articolele returnate ce prezinta semne de utilizare in exces provocate de probarea lor poate duce la o reducere a restituirii datorate. Intotdeauna purtati “ceva dedesubt”, atunci cand probati articolele pe dvs, in special avand lenjerie de corp.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul Site-ului ce include imagini, texte, grafice, selectia si aranjamentul de pe pagina website sunt propietatea exclusiva a site-ului Brande.ro. Se acorda permisiunea utilizatorilor de a face copii electronice sau de a printa portiuni de pe site numai in scop personal sau scopuri non-comerciale. Orice alta utilizare a materialelor de pe site fara aprobarea in prealabil in scris de la Brande.ro este strict interzisa.

Toate numele de branduri, produse, nume de servicii, titluri si copii utilizate pe Site sunt marci inregistrate, nume comerciale, servicii de marca sau drepturi de autor a respectivilor proprietari. Brande.ro nu ofera permisiunea ca acestea sa fie utilizate de catre alte persoane decat doar cu permisiunea proprietarilor de drept, altfel se poate considera o incalcare a drepturilor proprietarilor de drept.